Home » Trainingen » Inschrijving TV Linschoten

Inschrijving TV Linschoten

Het reguliere Voorjaarsseizoen bestaat uit 17 trainingen bij TV Linschoten.
De trainingen starten in Week 5 van 2022.

Zorg ajb na je bestelling dat je beschikbaarheid goed staat, aan de hand daarvan kunnen we sneller een geschikte plek zoeken. Het lesgeld wordt naar rato aangepast.* Prijzen 2022

Heb je de aanvangsdatum gemist, geen probleem. Plaats dan alsnog je bestelling en wij zoeken een geschikte plek voor je.
Wil je tot die tijd gebruik maken van een lespakket, omdat bijvoorbeeld je huidige lespakket voltooid is, of omdat je zomer/winterlid gaat worden? Dan kan je dat aangeven bij de opmerking net voordat je de bestelling plaatst.

Facebook

TV Linschoten is gevestigd aan de Jacob Barneveldstraat te Linschoten.
De vereniging heeft 6 all weather banen waar 365 dagen per jaar op getennist kan worden. In 2007 zijn alle banen gerenoveerd en sinds 2011 is het park voorzien van een heel gezellig en centraal gelegen clubhuis.

De trainingen worden het gedurende het hele seizoen buiten gegeven. Tevens is er de mogelijkheid om de gehele dag vrij te spelen.

Meer info

Lessen

 

Start: Week 5 2022 Cursusduur: 17 weken Locatie: TV Linschoten

Uiterste inschrijfdatum is 1 januari. Indien uw inschrijving na deze datum binnenkomt, kunt u alleen worden geplaatst in een groep met nog een vrije plaats op uw niveau.

  • Niet leden kunnen zich niet opgeven voor tennislessen. Wil je graag lid worden? Dit kan via de website van betreffende vereniging.
  • De les prijs is inclusief gebruik van tennisballen, de banen en verlichting van de banen.
  • Selectiespelers kunnen zich inschrijven voor groepslessen en worden ingedeeld voor de selectietraining.

Ben je later? Geen nood schrijf je in via online bestellen