Home » Inschrijven

Inschrijven

Heeft u interesse om deze voorjaar/zomer lekker te gaan tennissen en wilt u daarin les ontvangen; dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Door de inschrijfformulier in te vullen zullen wij zsm contact met u opnemen om samen aan de slag te gaan om uw tennisspel te verbeteren.

Door het inschrijfformulier in te vullen schrijft u uw in voor trainingen en gaat u akkoord met de algemeen lesreglementen en privacy policy die Groene Hart Tennis hanteert.

Indien u een optie qua tijd of trainingsvorm wenst die er niet bijstaat, graag dit vermelden bij opmerkingen. Schrijf u wel in met een keuze die het dichts bij uw gewenst optie komt.

U kunt zich inschrijven op de volgende vier locaties:


T.V. VEP is gelegen aan de Talmalanen in het Staatsliedenkwartier te Woerden. De vereniging heeft in 2009 zes nieuwe Advantage Redcourt all-weather tennisbanen, een Advantage Redcourt minibaan en een oefenkooi aangelegd.
Juni 2018 zijn er 2 nieuwe banen aangelegd met overal nieuwste LED verlichting. Het park beschikt over een ruim opgezet paviljoen dat uitzicht biedt over alle banen.

Aangezien de banen van T.V. VEP gedurende het hele seizoen te bespelen zijn, worden alle trainingen buiten gegeven. Tevens is er de mogelijkheid tot vrijspelen vanaf 07.00 uur tot 23.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

TC Woerden is gevestigd op het Park Zandwijk aan de Aert van Gelderstraat. Naast het in 1996 vernieuwde paviljoen heeft TC Woerden 5 prachtig gerenoveerde en LED verlichte ProBounce banen ter beschikking.

Aangezien de banen van TC Woerden gedurende het hele seizoen te bespelen zijn, worden alle trainingen buiten gegeven. Tevens is er de mogelijkheid tot vrijspelen vanaf 07.00 uur tot 23.00 uur.

 

 

TV Slagwaardig is gevestigd aan de Mr. P. van Vollenhovenstraat te Waarder.
Tennisvereniging Slagwaardig is de leukste tennisclub in het Groene Hart. Kom lekker dichtbij huis tennissen op de verlichte Smashcourt banen, 365 dagen per jaar. Iedere dag van 7.00 – 23.00 uur is er wel een baan vrij om te tennissen.

De trainingen worden het gedurende het hele seizoen buiten gegeven. Tevens is er de mogelijkheid om de gehele dag vrij te spelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
T.V. Wiericke is gevestigd aan de Brandschouwer te Nieuwerbrug aan den Rijn. Een klein dorp, maar met een geweldige tennisbaan, prachtig gelegen aan de Wiericke.

Er zijn twee banen met verlichting plus een oefenkooi. Verder een knusse kantine met een gezellig terras.

De vereniging organiseert regelmatig toernooien: Voor de jeugd, clubkampioenschappen en eenmaal per jaar een legendarisch Open Toernooi waar tennisliefhebbers uit de wijde omtrek, beginners en geoefenden elkaar ontmoeten.

De baan is geopend van april tot oktober. Leden kunnen zo vaak tennissen als ze willen, zeven dagen per week. En het is altijd mogelijk om op diverse niveaus tennislessen te nemen.

Elke woensdag is er racketavond. Op deze avond wordt er niet afgehangen maar kun je tennissen met iedereen die daar zin in heeft.

Een geweldig sportaanbod in onze kleine Brandschouwerij.