Home » Inschrijven

Inschrijven

Heeft u interesse om deze voorjaar/zomer lekker te gaan tennissen en wilt u daarin les ontvangen; dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Door de inschrijfformulier in te vullen zullen wij zsm contact met u opnemen om samen aan de slag te gaan om uw tennisspel te verbeteren.

Door het inschrijfformulier in te vullen schrijft u uw in voor trainingen en gaat u akkoord met de algemeen lesreglementen en privacy policy die Groene Hart Tennis hanteert.

Indien u een optie qua tijd of trainingsvorm wenst die er niet bijstaat, graag dit vermelden bij opmerkingen. Schrijf u wel in met een keuze die het dichts bij uw gewenst optie komt.

U kunt zich inschrijven op de volgende drie locaties:


T.V. VEP is gelegen aan de Talmalanen in het Staatsliedenkwartier te Woerden. De vereniging heeft in 2009 zes nieuwe Advantage Redcourt all-weather tennisbanen, een Advantage Redcourt minibaan en een oefenkooi aangelegd.
Juni 2018 zijn er 2 nieuwe banen aangelegd met overal nieuwste LED verlichting. Het park beschikt over een ruim opgezet paviljoen dat uitzicht biedt over alle banen.

Aangezien de banen van T.V. VEP gedurende het hele seizoen te bespelen zijn, worden alle trainingen buiten gegeven. Tevens is er de mogelijkheid tot vrijspelen vanaf 07.00 uur tot 23.00 uur.

TC Woerden is gevestigd op het Park Zandwijk aan de Aert van Gelderstraat. Naast het in 1996 vernieuwde paviljoen heeft TC Woerden 5 prachtig gerenoveerde en LED verlichte ProBounce banen ter beschikking.

Aangezien de banen van TC Woerden gedurende het hele seizoen te bespelen zijn, worden alle trainingen buiten gegeven. Tevens is er de mogelijkheid tot vrijspelen vanaf 07.00 uur tot 23.00 uur.

TV Linschoten is gevestigd aan de Jacob Barneveldstraat te Linschoten.
De vereniging heeft 6 all weather banen waar 365 dagen per jaar op getennist kan worden. In 2007 zijn alle banen gerenoveerd en sinds 2011 is het park voorzien van een heel gezellig en centraal gelegen clubhuis.

 

De trainingen worden het gedurende het hele seizoen buiten gegeven. Tevens is er de mogelijkheid om de gehele dag vrij te spelen