Home » Inschrijven TV Wiericke

Inschrijven TV Wiericke

Het reguliere najaarsseizoen bestaat uit 17 trainingen bij TV Wiericke.

De trainingen starten vanaf week 5, maandag 29 januari 2024.

Zorg ajb na je bestelling  dat je beschikbaarheid goed staat, aan de hand daarvan kunnen we sneller een geschikte plek zoeken. Het lesgeld wordt naar rato aangepast.

* Prijzen 2024

Heb je de aanvangsdatum gemist, geen probleem. Plaats dan alsnog je bestelling en wij zoeken een geschikte plek voor je.
Wil je tot die tijd gebruik maken van een lespakket, omdat bijvoorbeeld je huidige lespakket voltooid is, of omdat je zomer/winterlid gaat worden? Dan kan je dat aangeven bij de opmerking net voordat je de bestelling plaatst.

Facebook

Locatie TV Wiericke

T.V. Wiericke is gevestigd aan de Brandschouwer te Nieuwerbrug aan den Rijn. Een klein dorp, maar met een geweldige tennisbaan, prachtig gelegen aan de Wiericke.

Er zijn twee banen met verlichting plus een oefenkooi. Verder een knusse kantine met een gezellig terras. De baan is geopend van april tot oktober. Leden kunnen zo vaak tennissen als ze willen, zeven dagen per week. En het is altijd mogelijk om op diverse niveaus tennislessen te nemen.

Zie voor het geweldig sportaanbod in onze kleine Brandschouwerij:

Meer info (website TV Wiericke)

Lessen

 

Start: Vanaf week 5 2024, tot aan zomervakantie bij TV Wiericke

Indien uw inschrijving na deze datum binnenkomt, wordt er contact met u opgenomen en wordt u z.s.m. geplaatst in een groep waar nog een vrije plaats op uw niveau is.

  • Niet leden kunnen zich niet opgeven voor tennislessen. Wil je graag lid worden? Dit kan via de website van betreffende vereniging.
  • De les prijs is inclusief gebruik van tennisballen, de banen en verlichting van de banen.
  • Selectiespelers kunnen zich inschrijven voor groepslessen en worden ingedeeld voor de selectietraining.

Ben je later? Geen nood schrijf je als nog in!