Home » Trainingen » Trainers

Trainers

Trainers

Maak kennis met de trainers van Groene Hart Tennis, zij stellen zich hieronder aan u voor:

 

Wilco Meiborg

Wilco Meiborg

Eigenaar / Trainer

Email : info@groeneharttennis.nl
Tel:  06 43431116

Betrokkenheid, samenwerken, passie voor tennis en laagdrempeligheid. Tennis moet voor iedereen zijn! Zelf gestart als jonge jongen met tennis, fanatiek geworden in mijn tienerjaren en mijn passie vervolgens omgezet in het enthousiasmeren van anderen voor de tennissport. Vanaf het jaar 2000 was ik daarom al actief in verschillende besturen en commissies, heb ik diverse tenniskampen begeleid en me ingezet voor projecten om de tennissport in Woerden e.o. te promoten. Dit enthousiasme heeft me er toe gezet om in 2010 mijn baan in de bouwwereld op zij te zetten, mijn A tennislicentie te halen (met specialisatie tenniskids 1 en 2) en heb ik van mijn droom zelfs mijn werk kunnen maken. Dit doe ik inmiddels al wat jaren met veel plezier en ben dan ook zeer gelukkig om mijn enthousiasme en werklust te kunnen delen met het Groene Hart Tennisteam en andere betrokkenen binnen de tennissport. Graag zie ik jullie binnenkort allemaal op de tennisbaan!

Erick Gille

Erick Gille

Eigenaar / Trainer

Email : info@groeneharttennis.nl
Tel:  06 46156498

Woonachtig in Woerden samen met mijn vriendin Zjoske en 2 kinderen Noor en Duuk. Passie voor tennis, enthousiasme wat ik graag wil overbrengen aan jong en oud en gedrevenheid om mijzelf en anderen te verbeteren beschrijven mij als tennisser en trainer het beste. Vanaf mijn 6e jaar begonnen met de basis van tennis in de vorm van bal- en slagvaardigheid. Als er niemand was om samen mee te tennissen, vond ik wel een muur om tegenaan te slaan. In mijn latere jeugd als selectiespeler fanatiek gaan trainen, competitie gespeeld en verschillende toernooien in de regio afgegaan om de strijd aan te gaan met andere tennissers. Dit enthousiasme voor tennis heeft uiteindelijk geleid tot het behalen van mijn trainerslicentie A in 2014-2015 en de trainerslicentie B in 2017-2018. Dit alles geeft mij de mogelijkheid tennistrainingen op maat aan te bieden voor zowel jong als oud.

Quirine Lemoine

Quirine Lemoine

Trainer

Tel: 06 22245082

Al 2 seizoenen heb ik les gegeven bij GHT, en heb dit met veel plezier gedaan. Daarom ben ik komend seizoenen ook weer van de partij! De afgelopen 15 jaar heb ik op de tour gespeeld met meerdere mooie prijzen en ervaringen, maar er komt voor mij een eind aan. Ik heb super veel geleerd in al die jaren, maar het is tijd om mijn ervaring in het tennis op een andere manier over te brengen. Als klein meisje ben ik begonnen op TV Vep en kom nu weer terug bij TV Vep! Hoe leuk is dat!
Of je nu 5 jaar oud bent en net begint met tennis of al 25 jaar een vast lid bent, er is voor iedereen altijd iets te leren. Of het nu technisch is of tactisch! Naast tennis is het fysieke gedeelte ook belangrijk. Voor jonge spelers om coördinatief en motorisch beter te worden, voor de oudere spelers om lekker gezond en zo lang mogelijk fit te blijven om een balletje te kunnen slaan op de tennisbaan! Daarom willen we kijken of wij ook iets kunnen bieden op het fysieke aspect naast tennis. Wil je gewoon lekker een uurtje met vrienden in een groepje trainen of wil je echt een uur tegen mij spelen is dat ook mogelijk. Ik ben vooral beschikbaar op de woensdag en vrijdag, in de ochtenden en middagen.
Ik heb er zin in. En tot snel op de tennisbaan!

Sytse van der Heijden

Sytse van der Heijden

Trainer

Tel: 06 19770000

Mijn naam is Sytse, 27 jaar en woonachtig in Amstelveen en vanaf augustus 2022 ben ik met veel plezier aan de slag bij Groene Hart Tennis. Ik sta al sinds dat ik 6 jaar ben op de tennisbaan en ben er sindsdien niet meer vanaf te slaan. Op mijn 17 e speelde ik fanatiek tennis (niveau 4), helaas na blessures heb ik zelf wat minder kunnen tennissen. Komende jaren wil ik dit graag weer wat meer gaan oppakken.
In 2017/2018 heb ik de A-opleiding tot tennistrainer afgerond en sindsdien ben ik werkzaam geweest op meerdere tennisverenigingen. Naast de uren op de tennisbaan ben ik nog bezig met een deeltijd studie fysiotherapie. Het doel van mijn trainingen is voornamelijk dat de cursisten plezier hebben en bewust worden van hun eigen handelen op de tennisbaan. Tot snel!

Kevin Broekhuizen

Kevin Broekhuizen

Trainer

Tel: 06 47559838

Ik ben Kevin Broekhuizen, 22 jaar en kom uit Woerden. Ik ben sinds september 2022 gestart als trainer bij Groene Hart Tennis en dit jaar mijn tennislicentie A behaald. Ik tennis al vanaf mijn 5e bij TC Woerden, dus mijn liefde voor tennis is een logische stap naar het trainerschap. Verder zit ik op dit moment in het 3e jaar van de opleiding Sportkunde in Den Haag. Ik kijk er naar uit om iedereen op de club en tijdens de training te ontmoeten!

Eise Hoogeveen

Eise Hoogeveen

Trainer

Tel: 06 22708769

Hoi! Ik ben Eise Hoogeveen en nu sinds een jaar met veel plezier trainer bij Groene Hart Tennis! Ik ben al heel vroeg begonnen met tennissen bij tv Vep in Woerden, daarna een paar jaar ook in Alphen aan de Rijn en nu train ik fulltime in Rotterdam. Waarbij ik nog wel één keer in de week terug kom voor een training bij Vep. Alles bij elkaar tennis ik nu dus al zo’n 16 jaar.

Voor Groene Hart Tennis zal ik de lessen verzorgen op maandag, dinsdag en woensdag. Ik heb er al heel veel zin en hoop jullie binnenkort te zien op de tennisbaan!!

Facebook