Home » Trainingen » Senioren

Senioren

Training voor beginnende senioren
Het is voor beginnende senioren zeer belangrijk om te trainen. Op deze manier leer je snel de basis van tennis en het plezier van het spel. Het eerste doel is het spelen van een rally (minimaal 3x overslaan). Door het leggen van een goede technische basis zullen blessures voorkomen worden. Als je een beetje de facetten van het tennis onder de knie hebt, kan je meedoen aan je eerste toernooien, evenementen of activiteiten op de club, Naast het trainen op de baan is het plezier in het spel ook zeer belangrijk. Wij helpen hier graag aan mee!

Training voor de gevorderde senioren
De trainingen worden individueel afgestemd op het speltype en speelsterkte van de speler. Door middel van gerichte oefeningen proberen wij binnen de speelstijl van de speler verbeteringen aan te brengen. Wij proberen de techniek te verbeteren, strategisch te werken aan het spelinzicht. Hier dragen wij graag ons steentje aan bij.

Wij staan open voor alle senioren, alle niveaus en alle leeftijden. De trainingen kunnen aangepast worden op de wensen van de speler.

Facebook