Home » Extra Activiteiten » Tennis trips

Tennis trips

ABN AMRO tournament 2019

Alexander Zverev maakt in februari zijn opwachting op het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam. De nummer vijf van de wereld is de derde toptienspeler die toernooidirecteur Richard Krajicek heeft vastgelegd.
In een eerder stadium legde Krajicek al Marin Cilic (zevende op ATP-ranglijst), Kei Nishikori (negende), Stefanos Tsitsipas (vijftiende), Grigor Dimitrov (negentiende), Hyeon Chung (25e) en Nick Kyrgios (37e) vast.

Op woensdag 13 februari tijdens KidsDay willen we met een bus vanuit Woerden/Oudewater naar het ABN AMRO Tournament. Kosten €40 inclusief transport, toegangsbewijs en t-shirt. Vetrek 12:30 vanaf station. Verwachte tijd in Woerden 19:00.

The Road to Garros 2019

2019 zal ”The road to Garros” georganiseerd worden.

 Accommodatie zal camping Paris Bois de Boulogne in de buurt van Roland Garros zijn.

Geef je op en dan gaan we er een gezellige reis van maken met zijn allen!

Libéma Open 2019

De Libéma Open in Rosmalen is met ingang van 2015 verhuist naar de eerste week na Roland Garros. 2018 is dat dus 11 tot en met 17 juni.
Op woensdag 12 juni is het Kidsday dat erg vermakelijk is voor kinderen. Hier gaat Groene Hart Tennis weer met enthousiasteling deel aan nemen.

Al meer dan 25 jaar is het ATP / WTA grastennis toernooi van Rosmalen een begrip in de tenniswereld. De Libéma Open is het enige gras tennistoernooi van Nederland en staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau.