Home » Extra Activiteiten » Tennis reizen

Tennis reizen

Doordat Wilco en Lawrence zeer internationaal georiënteerd zijn en veel familie en vrienden in het buitenland hebben, kunnen zij met gepaste trots tennisreizen aanbieden die zeer gunstig geprijsd zijn, hoog niveau hebben en heel gemoedelijk zijn.

Op dit moment zijn er 2 tennisreizen mogelijk:

Facebook

Kusadasi (Turkije)

Kusadasi is een stad aan de westkust van Turkije (nog geen 60 minuten rijden vanaf Izmir). Culturele bezienswaardigheden zijn: Hadrianus Tempel, het huis van de maagd Maria, Efeze, Vogeleiland, Caravanserai Kusadasi en Priene.

Attracties in de buurt: Dilek National Park, Aqua Fantasy Land (waterpark), Adaland (waterpark/dolfijnen), Duikcentra, Bars en cafés,

Verblijf zal in een 5 sterren resort zijn. Gratis ontbijt en lunch, onbeperkt drinken en gratis gebruik van zwembaden en sauna.

Tennisbanen zijn er genoeg in Kusadasi, veel hardcourt banen. Tijdens de trainingskamp zullen de gravelbanen bij Aqua Fantasy resort gebruikt worden.

Programma zal minimaal 2uur tennissen per dag bevatten. De rest is flexibel en zal worden aangepast naar de wensen van de deelnemers.

Duur: 26 maart tot 31 maart
Kosten: €610 (incl. retour vlucht, accommodatie, ontbijt & lunch, tennisbanen, training, huur auto (als groep) en visum) 

Ipswich (Engeland)

Ipswich is een stad en Engels district (borough) in het graafschap Suffolk en ongeveer 117.000 inwoners. De oppervlakte bedraagt 39,4 km². Ipswich ligt aan de monding van de rivier de Orwell en is de hoofdstad van het graafschap Suffolk in East Anglia.

Culturele bezienswaardigheden:
Christchurch Mansion, de Art School en het Ipswich Museum. Rondom de stad is nog meer te zien waaronder Flatford Mill in the Dedham Vale, Sutton Hoo, Otley Hall, de Helmingham Hall Gardens en het prachtige Middeleeuwse plaatsje Lavenham.

Attracties in de buurt:
Voetbal wedstrijd kijken op het een na hoogste niveau van Engeland bij Ipswich Town FC.
New Wolsey Theatre, Area 25 skatepark, Anglia indoor Karting, Suffolk Leisure park, Cineworld cinemas en natuurlijk niet te vergeten de golf courses waar je ook op mag als je geen GVB hebt.

Accommodatie zal een 3*** of 4**** sterren hotel of een traditionele Bed & Breakfast zijn.

Engeland heeft de traditie om veel te sporten vanuit scholen. Her en der door Ipswich zijn openbare tennisbanen.
Wij zullen gebruik maken van een tenniscentrum waar veel meer bij zit dan alleen tennis. Ook zullen we naar Felixstowe gaan om te ervaren hoe het is om op echte gras te spelen.

Programma zal altijd 2 x 2 uur tennissen per dag bevatten. De rest is flexibel en zal worden aangepast naar de wensen van de deelnemers.